Korona smittevern/informasjon

Korona smittevern/informasjon

Oppdatert 18/02-2022

Denne teksten har mye viktig informasjon om føreropplæringen og korona. Vi setter pris på at du gjør deg kjent med innholdet. 

KORONA-SITUASJONEN:

BV trafikkskole er åpen for  normal drift. MEN! Det er viktig at du vurderer dagsformen din! Hjelp oss å hjelpe hverandre, slik at vi unngår ny smitte! 

Vi følger anbefaling om å være 4 dager hjemme og 24 timer feberfri ved påvist covid.

Kjøretimer, kurs og obligatoriske timer går som normalt.

Førerprøven kjøres med munnbind.

OM BETALING:

All undervisning skal være innbetalt før den gjennomføres. Du betaler via VIPPS eller nettbank. Betalingsinformasjon finner du under «konto» og «betaling» her i TABSelev. Dersom du har mange planlagte timer, vil den totale summen automatisk foreslåes. Du kan endre beløpet selv til det du skal betale, før du trykker på VIPPS-betaling.

 

OM KONTORET

Vi sender ikke ut faktura på vanlig måte, kun dersom du ber om faktura. 

OM KJØRING, KLASSER OG BOOKING:

- Alle klasser er  i vanlig drift.

- Booking av timer gjøres via kontor eller din lærer. 

 

KURS

- Trafikalt Grunnkurs går som vanlig i klasserom,.

- Førstehjelpskurs går som normalt

- Trafikant i Mørket (TIM) er til høsten 

 

TEORIPRØVER

- Vegvesenet har åpnet for teoriprøver. Det er derimot stor etterspørsel etter prøvene, og begrenset kapasitet. Teoriprøver kan KUN gjennomføres ved timebestilling. Timer for teoriprøve bestilles via følgende lenke: https://ventus.enalog.se/Booking/Booking/Index/VegvesenRislokka

Velg tjeneste: TEORI

Region: Sør eller Øst (Sør for Larvik og Tønsberg – øst for omliggende områder)

Deretter ønsket trafikkstasjon. 

Det kan være lurt å se seg rundt på andre trafikkstasjoner enn din nærmeste, da andre stasjoner kan ha bedre kapasitet. Vegvesenet ønsker derimot at du holder deg til din lokale trafikkstasjon.

Gjør hva du kan for å få tatt teorien så tidlig som mulig, da vi ikke kan bestille førerprøve til deg før teorien er bestått.

 

FØRERPRØVE

Det er nå grønt nivå på alle trafikkstasjoner i "gamle Vestfold", med påfølgende krav om at førerprøven gjennomføres med munnbind. Ta derfor med deg munnbind til din førerprøve!

Vegvesenet har åpnet opp for booking. Begrensningen er at det kun er trafikkskolene som kan bestille førerprøve, og at de kun gjennomføres ved din lokale trafikkstasjon. På grunn av høy etterspørsel, må det påregnes ventetid for å få time til førerprøve.

BV trafikkskole kan kun bestille førerprøve etter å ha fått fullmakt fra deg. Fullmakten gir du digitalt via vegvesen.no.

Logg inn på vegvesen.no -> Din Side -> Førerkort -> Gi fullmakt til trafikkskole

Pass da på at du gir fullmakt til rett avdeling:

BV trafikkskole (for Sandefjord)

BV trafikkskole avd Horten (for Horten)

 

Mvh 

oss alle i BV trafikkskole.

Ta kontakt